WordPress Blogs

WordPress blogs zijn een nuttige tool voor het frequent publiceren van content en het aanspreken van je doelgroep. Voor een WordPress Blog hoef je niet handig te zijn met codeertalen als HTML, PHP en CSS. Je kan eenvoudig zelf een blog beginnen met WordPress. Voor het ontwikkelen van een goede WordPress blog heb je het volgende nodig:

Motivatie

Het schrijven van een goede blog begint met de juiste motivatie. Je moet aangespoord worden om de blog bij te houden. Het kiezen van een passend onderwerp is dus erg belangrijk. Je hebt een onderwerp nodig waar je veel over kan vertellen. En ook nog eens een doelgroep hebben die het leuk vindt om blogs over het onderwerp te lezen. Je zou bijvoorbeeld een persoonlijke blog kunnen beginnen of over een van je intresses. Voorbeelden van geschikte blog onderwerpen zijn:

Deze onderwerpen zijn geschikt omdat er veel nieuws over is en er een grote doelgroep is die deze onderwerpen interessant vindt.

Daag ons uit!

Afspraak Maken
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Blue Mammoth om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Bezig met versturen

Kosten van een blog op WordPress

Het maken van je eigen blog hoeft helemaal niet duur te zijn. Je kan namelijk al klaar zijn met een bedrag tussen de 50 en 100 euro. Binnen deze kosten vallen de jaarlijkse domeinkosten en hostingkosten. Het grote voordeel van WordPress is dat er keuze uit meer dan 8.000 gratis thema’s is en WordPress zelf geen kosten in rekening brengt voor het gebruiken van de webbuilder. 

Deze jaarlijkse kosten kan je natuurlijk terugverdienen met je blog. Wanneer je een doelgroep hebt opgebouwd met de content die je deelt word je interessant voor bedrijven. Door middel van betaalde samenwerkingen kan je de kosten van je blog gemakkelijk terugverdienen.

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van

Design als Strategie

Bedenken van een domijnnaam

Een domeinnaam is het webadres van je website en dus ook blog. Zonder domeinnaam heb je geen adres waar je content op gepubliceerd wordt. Het kiezen van een juiste domeinnaam is dus erg belangrijk. Het staat namelijk gelijk aan je merknaam op internet. Zo is de domeinnaam van Coolblue coolblue.nl.
Het internet bestaat inmiddels al een tijdje en domeinnamen waar veel vraag naar is zijn geld waard geworden. Het vinden van een domeinnaam die veel personen zullen herkennen kan dus lastig zijn. Voor het vinden van een domeinnaam zijn er tools die controleren of domeinen nog beschikbaar zijn. Wij raden je aan om deze tool te raadplegen bij het zoeken naar domeinnamen.

WordPress blog starten

Begint jouw schrijvers hart al sneller te kloppen en zou jij je visie willen delen met behulp van een blog op WordPress, of gewoon simpelweg je stem laten horen? Schakel onze hulp in en wij zullen je helpen bij het opzetten en gebruik maken van de juiste aanpak.