Hoe goed is jouw website?

WordPress Hosting

Bij Blue Mammoth hoef je je geen zorgen te maken om de veiligheid van je website: alles wat we doen is namelijk standaard beveiligd. We werken samen met Savvii om onze WordPress websites veilig te hosten en nemen daarnaast de nodige maatregelen om de site regelmatig te controleren op veiligheid en deze aan te scherpen. Het beveiligen van je website is namelijk meer dan een digitaal hek neerzetten, het is bewust worden van hoe een crimineel naar jouw organisatie kijkt. We checken of de digitale deuren openstaan en geven concreet en pragmatisch advies over de kwetsbaarheden omdat we weten dat het werken met digitale- en persoonsgegevens een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt.

Automatische updates, malware scanning en firewalls

Onze systemen zorgen ervoor dat de WordPress core en de plugins die je gebruikt voor je site automatisch ge├╝pdate worden waardoor je een stabiele en veilige website hebt. We installeren zogeheten Firewalls om aanvallen van cybercriminelen te weren en houden een oogje in het zeil bij gebruikers die regelmatig proberen in te loggen op jouw wordpress systeem. Via onze partner Savvii gebruiken we een vergrendelde manier bij het overzetten van bestanden. Zo is je website op alle fronten goed beveiligd.

Geïnteresseerd in deze dienst? Kom gerust langs voor een afspraak.

Maak een afspraak

Hoe goed is jouw WordPress website?

Wil je weten hoe goed jouw website presteert op het gebied van SEO, snelheid en gebruiksvriendelijkheid? Vraag dan bij ons een website analyse aan.

Ik wil een website analyse