WordPress ontwikkeling

WordPress Ontwikkeling

Er zijn veel websitebouwers die gebruik maken van WordPress, WordPress is een van de meest gebruikte systemen ter wereld. Met Blue Mammoth haal je niet alleen programmeurs en techneuten in huis die twee handen op één buik zijn met de techniek van wordpress, maar ook nog eens nadenken over de marketingkant van je website. Want wij vinden het zonde om een prachtige website te bouwen als hij uiteindelijk weinig bezoekers krijgt. 

Relevance

Wij ontwikkelen websites via Relevance. Je kunt dit vergelijken met het onderstel en de bijbehorende techniek van een auto. Je kunt zaken als kleur, interieur, elektrische kofferbak of omhoog schuivende deuren zelf kiezen, maar het technische onderstel wordt gebouwd via een ontwerp wat al bestaat. Met Relevance leveren wij WordPress websites razendsnel en zonder gedoe. Wij zorgen er ook voor dat de website solide in elkaar zit en verder is gecustomized naar jouw wensen en uitstraling. Met deze methode kunnen wij binnen drie weken een website opleveren die doet wat jij wilt. 

Binnen 24 uur online met Blue Mammoth

Door onze gebundelde kennis van marketing en techniek en onze gestroomlijnde projectmatige aanpak ben je verzekerd van een website die bij je past en jouw online groei in een hoge versnelling plaats. De online wereld verandert continu, op marketing en technisch vak. Bij Blue Mammoth staat vernieuwing hoog in het vaandel. Door Relevance kunnen we alle websites van onze klanten gelijktijdig op een hoger plan brengen. Zo loop jij altijd een stap voor op je concurrenten.