Hoe goed is jouw website?

Plugin ontwikkeling

De functionaliteit van WordPress is makkelijk uit te breiden met zogenaamde plugins, kleine stukjes code die makkelijk aanpasbaar en op maat gemaakt kunnen worden. Blue Mammoth heeft inmiddels al veel ervaring in het ontwikkelen van maatwerk plugins zodat uw website geheel kan worden gebouwd volgens uw gewenste functionaliteit.

Geïnteresseerd in deze dienst? Kom gerust langs voor een afspraak.

Maak een afspraak

WordPress plugin projecten

 • Tulpenrallye History

  Op de Tulpenrallye historie website is van elk jaar van de Tulpenrallye de statistieken, verhalen en beeldmateriaal te vinden. Zo zijn de deelnemers, uitslagen, route's per jaar met een handomdraai in te zien.
 • Spotler.com

  Blue Mammoth verzorgde voor spotler.com de websiteontwikkeling en creerde de aftel procedure voor de website launch event.
 • Private Insurance Nederland

  Voor de website van Private Insurance Nederland heeft Blue Mammoth een koppeling met ITS ontwikkeld zodat online premies van autoverzekeringen kunnen berekend op basis van het kenteken en de voorkeuren van de klant.
 • CSIWorld.org

  Blue Mammoth heeft voor CSIWorld de websiteontwikkeling de verzorgd. Tevens is er voor CSIWorld een inschrijfmodule ontwikkeld waarin geïnteresseerden zich wereldwijd zonder problemen konden aanmelden voor de jaarlijkse CSI Conferentie.

Hoe goed is jouw WordPress website?

Wil je weten hoe goed jouw website presteert op het gebied van SEO, snelheid en gebruiksvriendelijkheid? Vraag dan bij ons een website analyse aan.

Ik wil een website analyse