WordPress Plugins

De functionaliteit van WordPress is eenvoudig uit te breiden met plugins, plugins zijn kleine stukjes code die snel aanpasbaar zijn en op maat gemaakt kunnen worden. Blue Mammoth heeft veel ervaring met de ontwikkeling van maatwerk plugins zodat uw WordPress website geheel kan worden gebouwd volgens uw wensen. Ook zijn er al genoeg third party plugins al klaar die je met 1 klik op de knop op jouw WordPress website hebt gezet.

WordPress Plugins om jouw site sneller te maken

Er zijn ook verschillende plugins die ervoor kunnen zorgen dat jouw WordPress website een stuk sneller wordt. Eén van die plugins heet WP Rocket, WP Rocket is een caching plugin die zorgt dat je website een stuk sneller laad, als je deze plugin goed instelt.

Plugins om SEO te optimaliseren

Er zijn verschillende plugins die jou kunnen helpen om jouw WordPress website zo goed mogelijk voor te bereiden op de zoekmachines. De plugin Yoast SEO voegt bijvoorbeeld een hoop belangrijke SEO functies toe en regelt ook belangrijke zaken.

Plugins om spam te voorkomen.

Ook zijn er bepaalde plugins die je kunnen helpen om spam reacties tegen te gaan op WordPress. Één van deze plugins is Akismet, Akismet zorgt ervoor dat spam reacties automatisch gefilterd worden en niet op de website geplaatst.

Plugins voor formulieren

Voor het regelen van het inschrijfformulier op je website heb je natuurlijk wel een plugin nodig die dit goed voor jou kan regelen. Een plugin die dit perfect doet is Formidable Forms. Deze plugin zorgt ervoor dat je jouw contactformulier zelf kan instellen en heel eenvoudig kan aanpassen.

Wil jij nog meer weten van WordPress plugins? Neem dan contact met ons op.