Hoe goed is jouw website?

Snelheid optimalisatie

Wist je dat 32% van de bezoekers van je website binnen 3 seconden weg is als je website langzaam laadt? Dit betekent dat je een derde van je (potentiële) klanten verliest als je snelheid niet geoptimaliseerd is. En dat terwijl snelheid optimalisatie gewoon ingericht kan worden door een goede technische benadering. Blue Mammoth checkt waar nog winst te behalen valt en richt technische zaken zo in dat je verlies in snelheid kunt beperken door middel van caching, snelle hosting en slim programmeren. Snelheid optimalisatie zorgt er voor dat je website een professionele uitstraling heeft en draagt direct bij aan het verhogen van het aantal bezoekers.

Geïnteresseerd in deze dienst? Kom gerust langs voor een afspraak.

Maak een afspraak

WordPress optimalisatie projecten

 • Spotler AMP

  Blue Mammoth heeft voor Spotler een AMP versie van de spotler.com website ontwikkeld. AMP staat voor Accelerated Mobile Pages en maakt het mogelijk om een website supersnel op een mobiele interface te tonen.
 • Spotler.com

  Blue Mammoth verzorgde voor spotler.com de websiteontwikkeling en creerde de aftel procedure voor de website launch event.
 • Mijnkerk.nl

  Blue Mammoth heeft voor mijnkerk.nl een unieke kaarsjes module ontwikkeld, waarbij iedereen online een kaarsje voor hun dierbaren kan laten branden.
 • teamadvocaten.nl

  Voor de website van Team Advocaten heeft Blue Mammoth de websiteontwikkeling gedaan en ervoor gezorgd dat de zoekmachine positionering behouden bleef.

Hoe goed is jouw WordPress website?

Wil je weten hoe goed jouw website presteert op het gebied van SEO, snelheid en gebruiksvriendelijkheid? Vraag dan bij ons een website analyse aan.

Ik wil een website analyse