Snelheid optimalisatie

Snelheid optimalisatie

Wist je dat 32% van de bezoekers van je website binnen 3 seconden weg is als je website te langzaam laadt? Dit betekent dat je een derde van je (potentiële) klanten verliest als je snelheid niet geoptimaliseerd is. En dat terwijl snelheid optimalisatie gewoon ingericht kan worden door een goede technische benadering. 

Blue Mammoth onderzoekt waar nog winst te behalen valt en richt technische zaken zo in dat je verlies in snelheid kunt beperken door middel van caching, snelle hosting en slim programmeren. 

Snelheid optimalisatie zorgt er voor dat je website een professionele uitstraling heeft en draagt direct bij aan het verhogen van het aantal bezoekers.

Geïnteresseerd in deze dienst? Kom gerust langs voor een afspraak.

WordPress optimalisatie projecten

 •  

  Spotler.com

  Blue Mammoth verzorgde voor spotler.com de websiteontwikkeling en creerde de aftel procedure voor de website launch event.
 •  

  Teamadvocaten.nl

  Voor de website van Team Advocaten heeft Blue Mammoth de websiteontwikkeling gedaan en ervoor gezorgd dat de zoekmachine positionering behouden bleef.
 •  

  Private Insurance Nederland

  Voor de website van Private Insurance Nederland heeft Blue Mammoth een koppeling met ITS ontwikkeld zodat online premies van autoverzekeringen kunnen …
 •  

  CSIWorld.org

  Blue Mammoth heeft voor CSIWorld de websiteontwikkeling de verzorgd. Tevens is er voor CSIWorld een inschrijfmodule ontwikkeld waarin …
 •  

  Tom Sold

  De website TOM SOLD is een uniek webshop concept waar de productcategorieën, producten en winkelmand op 1 pagina zichtbaar aanwezig te zijn.
 •  

  Tulpenrallye

  Blue Mammoth heeft voor Tulpenrallye een deelnemersmodule en een fotomodule ontwikkeld waarbij defotograaf bestanden direct kon uploaden in Google …