Hoe goed is jouw website?

WordPress website

Wij maken ál onze websites in WordPress. We vinden het namelijk belangrijk dat je de website altijd onafhankelijk van ons kunt gebruiken. Daarnaast vinden we het van belang dat je een betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en makkelijk uit te breiden systeem hebt. WordPress is niet voor niets een van de meest gebruikte systemen ter wereld.

Het online recept

Maatwerk websites

Geïnteresseerd in deze dienst? Kom gerust langs voor een afspraak.

Maak een afspraak

WordPress website projecten

 • Tulpenrallye History

  Op de Tulpenrallye historie website is van elk jaar van de Tulpenrallye de statistieken, verhalen en beeldmateriaal te vinden. Zo zijn de deelnemers, uitslagen, route's per jaar met een handomdraai in te zien.
 • hace.aero

  Blue Mammoth heeft voor HACE de websiteontwikkeling gedaan. De basis voor deze website is uiteraard het Online Recept waardoor de site in korte tijd kon worden ontwikkeld.
 • De Rode Winkel

  Blue Mammoth heeft voor de Rode Winkel, de jeanswinkel van Utrecht voor dames en heren, de websiteontwikkeling gedaan. De basis voor deze website is uiteraard het Online Recept maar op een aantal punten is echter in het design afgeweken van de standaard.
 • Spotler.com

  Blue Mammoth verzorgde voor spotler.com de websiteontwikkeling en creerde de aftel procedure voor de website launch event.

Hoe goed is jouw WordPress website?

Wil je weten hoe goed jouw website presteert op het gebied van SEO, snelheid en gebruiksvriendelijkheid? Vraag dan bij ons een website analyse aan.

Ik wil een website analyse