Hoe goed is jouw website?

Veel gestelde vragen

Website support

Hoe kan ik zorgen voor support van mijn site?

Host uw bij Blue Mammoth dan krijgt u standaard een fair-use support bij uw hosting pakket. Dit betekent dat plugins en WordPress wordt geupdate en dat u bij kleine WordPress problemen ons kunt bellen. U kunt er ook voor kiezen om een support contract met ons af te sluiten zodat uw verzekerd bent van constante verbetering van uw website.

Mijn website is gehacked wat nu?

Voor WordPress hacks geldt dat het vrijwel nooit om een persoonlijke aanval gaat. Raak daarom niet in paniek. Het opschonen van een hack is in de meeste gevallen mogelijk, neem daarom contact met ons op wanneer u hier last van heeft. Wij kunnen uw bestanden en codes van uw website bekijken en vervolgens geïnfecteerde bestanden herstellen.

Website Optimalisatie

Hoe kan ik mijn website optimaliseren?

Aan het optimaliseren van uw website kunnen verschillende factoren ten grondslag liggen. Denk hierbij aan conversie optimalisatie, gebruiksvriendelijkheid, SEO etc. De manier waarop uw website geoptimaliseerd moet worden hangt zodoende af van het doel wat u wilt bereiken. Neem contact met ons op om te kijken hoe uw doel behaald kan worden.

Hoe kan ik mijn website sneller maken?

De snelheid van je website is afhankelijk van factoren als bestandsgrootte, serversnelheid en het juiste gebruik van caching methodes. Wil je weten hoe snel jouw website is? Neem contact met ons op.

Website ontwikkeling

Hoe kies ik de juiste hosting

De juiste hosting is afhankelijk van uw website en de eisen die u aan de hosting heeft. Blue Mammoth biedt verschillende soorten WordPress hosting aan. Zo is er altijd een hosting die bij uw bedrijf past. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden van hosting.

Ik heb al een website. Kan ik mijn content meenemen in mijn nieuwe website?

Ja, dat is mogelijk. Zeker als u al een WordPress website heeft. Dan kunnen wij dit zonder grote problemen overzetten.

WordPress Hosting

Kan ik mijn website laten maken en dan zelf aanpassen?

Ja, dat is zeker mogelijk. Zodra de website live gaat krijg je de mogelijkheid om een WordPress cursus bij ons te volgen, deze cursus duurt ongeveer 2 uur. Na deze cursus kan je jouw website helemaal zelf aanpassen en beheren

Mijn website is gehacked wat nu?

Voor WordPress hacks geldt dat het vrijwel nooit om een persoonlijke aanval gaat. Raak daarom niet in paniek. Het opschonen van een hack is in de meeste gevallen mogelijk, neem daarom contact met ons op wanneer u hier last van heeft. Wij kunnen uw bestanden en codes van uw website bekijken en vervolgens geïnfecteerde bestanden herstellen.

Blue Mammoth

Waarom Blue Mammoth?

Bij Blue Mammoth hebben we alle diensten onder een dak. Een website bouwen, een website designen, online marketing.. Met ons team aan jonge, gedreven specialisten in combinatie met ervaren krachten is Blue Mammoth in staat het allemaal voor u te doen.

Welke diensten bieden jullie aan?

Blue Mammoth is een echte WordPress specialist en kan u bijstaan op het gebied van Hosting, Website ontwikkeling, Plugins, en Webshops. Daarnaast geven wij advies op het gebied van optimalisatie en verzorgen wij WordPress trainingen om uw medewerkers de ins en out van WordPress te leren. Verder kunnen wij andere online diensten zoals online marketing, SEO, foto en video’s voor uw website aanbieden.

Wat zijn jullie tarieven?

Wij werken op basis van zogenaamde fixed prices. Dit betekent dat er, naar gelang van uw budget, wordt gekeken naar de manier waarop wij voor u van oplossing kunnen zijn. Blue Mammoth levert snel en met hoge kwaliteit.

Kunnen jullie ook internationaal leveren?

Ja, wij hebben diverse internationale klanten waarvoor wij teksten schrijven, advertisement doen of waarvoor wij de online marketing inrichten.

Hoe goed is jouw WordPress website?

Wil je weten hoe goed jouw website presteert op het gebied van SEO, snelheid en gebruiksvriendelijkheid? Vraag dan bij ons een website analyse aan.

Ik wil een website analyse