WordPress ondersteuning bij Blue Mammoth

Wij geloven: kennis delen is vermenigvuldigen. Mede daarom hebben wij een sterk team op poten gezet én onszelf omringd met allerlei soorten specialisten. Alleen zo kunnen we van elkaar leren en samen tot betere resultaten komen.

Hoe goed is jouw website?

Blue Mammoth weet dat het online marketing concept achter je website net zo belangrijk is als de website zelf. Daarom ontwikkelen wij onze website zodat ze presteren op zowel het online marketing vlak als op techniek. 

Benieuwd naar hoe huidige website scoort?

Techische ondersteuning

Houston, we have a problem? Voor elk probleem is een oplossing. We hebben een solide samenwerking met onze hostingpartner Savvii en samen kunnen wij elk technisch probleem tackelen. Wil je de mogelijkheden weten van nieuwe functionaliteiten? Ben je vergeten hoe je ook alweer een afbeelding bij je tekst moet plaatsen op je WordPress website? Of ben je gehackt en staat je site op zwart? Wij zorgen dat je website altijd up-to-date en veilig is. En als er problemen zijn, lossen we het vanuit ons kantoor gewoon voor je op.

Marketing ondersteuning

Blue Mammoth weet dat het online marketing concept achter je website net zo belangrijk is als de kwaliteit van je website zelf. Voor ons gaan marketing en techniek hand in hand. Wij hebben een sterk basisteam met ervaren WordPress programmeurs en hebben ons daarnaast omringd met een groep professionals op allerlei gebieden binnen de online wereld. Tekst, design, video? Alles wat je nodig hebt voor een goede website hebben wij binnen handbereik.
Zoek jij technische ondersteuning voor jouw website of zoek je een marketing professional voor je campagne?

WordPress diensten

 •  

  AVG Cookie melder plugin

  Om ervoor te zorgen dat onze klanten AVG compliant zijn, heeft Blue Mammoth een Cookie melder plugin ontwikkelt die werkt via Google Tag Manager.
 •  

  WordPress website

  Wij maken ál onze websites in WordPress. We vinden het namelijk belangrijk dat je de website altijd onafhankelijk van ons kunt gebruiken.
 •  

  WordPress Hosting

  Wij doen aan ssl beveiliging, malware scanning, automatische wordpress en plugin update. Alles om jouw wordpress site secure te maken
 •  

  WordPress beveiliging

  Heb je al een bestaande website en twijfel je over de veiligheid? Dan kun je bij ons ook altijd een security analyse laten doen.
 •  

  Snelheid optimalisatie

  Met een een goede technische benadering kunnen wij voor jou snelheid optimalisatie voor jouw website makkelijk inrichten.
 •  

  Plugin ontwikkeling

  WordPress is makkelijk uit te breiden met zogenaamde plugins, kleine stukjes code die makkelijk aanpasbaar en op maat gemaakt kunnen worden.