Ontwikkelen bij Blue Mammoth

Blue Mammoth weet dat het online marketing concept achter je website net zo belangrijk is als de website zelf. Daarom ontwikkelen wij het een altijd samen met het ander. Onze specialiteit? WordPress websites die online presteren.

Hoe goed is jouw website?

Blue Mammoth weet dat het online marketing concept achter je website net zo belangrijk is als de website zelf. Daarom ontwikkelen wij onze website zodat ze presteren op zowel het online marketing vlak als op techniek. 

Benieuwd naar hoe huidige website scoort?

Het beste van twee werelden

Er zijn talloze websitebouwers die om weten te gaan met WordPress. Dat is logisch, WordPress is een van de meest gebruikte systemen ter wereld. Met Blue Mammoth haal je niet alleen programmeurs en techneuten in huis die twee handen op een buik zijn met de techniek van WordPress, maar ook nog eens nadenken over de marketingkant van je website. Want wij vinden het zonde om een website te bouwen die niks op gaat leveren.

Relevance

Wij ontwikkelen websites via Relevance. Je kunt dit vergelijken met het basisonderstel en de bijbehorende techniek van een auto. Je kunt zaken als kleur, interieur, elektrische kofferbak of omhoogschuivende deuren zelf kiezen maar het technische onderstel wordt gebouwd via een ontwerp wat al bestaat. Met Relevance leveren we WordPress websites razendsnel en zonder gedoe een website op die technisch solide in elkaar zit en verder gecustomized is naar jouw wensen en uitstraling. Met deze methode kunnen we al binnen drie weken een website opleveren die doet waar deze voor bedoeld is.

Snel online met Blue Mammoth

Door onze gebundelde kennis van marketing en techniek en onze gestroomlijnde projectmatige aanpak ben je verzekerd van een website die bij je past en jouw online groei in een hoge versnelling plaatst. De online wereld verandert continu, op marketing en technisch vlak. Bij Blue Mammoth staat vernieuwing hoog in het vaandel. Door Relevance kunnen we alle websites van onze klanten gelijktijdig op een hoger plan brengen. Zo heb je altijd een streepje voor op je concurrenten.

WordPress diensten

 •  

  AVG Cookie melder plugin

  Om ervoor te zorgen dat onze klanten AVG compliant zijn, heeft Blue Mammoth een Cookie melder plugin ontwikkelt die werkt via Google Tag Manager.
 •  

  WordPress website

  Wij maken ál onze websites in WordPress. We vinden het namelijk belangrijk dat je de website altijd onafhankelijk van ons kunt gebruiken.
 •  

  WordPress Hosting

  Wij doen aan ssl beveiliging, malware scanning, automatische wordpress en plugin update. Alles om jouw wordpress site secure te maken
 •  

  WordPress beveiliging

  Heb je al een bestaande website en twijfel je over de veiligheid? Dan kun je bij ons ook altijd een security analyse laten doen.
 •  

  Snelheid optimalisatie

  Met een een goede technische benadering kunnen wij voor jou snelheid optimalisatie voor jouw website makkelijk inrichten.
 •  

  Plugin ontwikkeling

  WordPress is makkelijk uit te breiden met zogenaamde plugins, kleine stukjes code die makkelijk aanpasbaar en op maat gemaakt kunnen worden.