Hoe goed is jouw website?

Voorbeeld projecten

Blue Mammoth heeft voor haar klanten meer dan 100 websites volgens Het Online Recept mogen opleveren. via deze methode leveren we WordPress websites razendsnel en zonder gedoe een website op die technisch solide in elkaar zit en verder gecustomized is naar de wensen en uitstraling van de klant. Hieronder een aantal voorbeeld projecten hoe veelzijdig wij via deze methode kunnen zijn.

 • Tulpenrallye History

  Op de Tulpenrallye historie website is van elk jaar van de Tulpenrallye de statistieken, verhalen en beeldmateriaal te vinden. Zo zijn de deelnemers, uitslagen, route's per jaar met een handomdraai in te zien.
 • Eldermans-Geerts.nl

  De website van Eldermans | Geerts is geoptimaliseerd voor SEO. Zo zijn de hoofdcategorie├źn van de expertises op alle pagina's zichtbaar en is het hoofdmenu zo aangepast dat gebruikers snel naar de juiste sub expertise kunnen komen.
 • Plaswijckpark.nl

  Blue Mammoth heeft voor Plaswijckpark de websiteontwikkeling gedaan. Het ontwerp van de website is door een externe partij aangeleverd en Blue Mammoth heeft zonder problemen kunnen vertalen in een werkende website.
 • hace.aero

  Blue Mammoth heeft voor HACE de websiteontwikkeling gedaan. De basis voor deze website is uiteraard het Online Recept waardoor de site in korte tijd kon worden ontwikkeld.
 • De Rode Winkel

  Blue Mammoth heeft voor de Rode Winkel, de jeanswinkel van Utrecht voor dames en heren, de websiteontwikkeling gedaan. De basis voor deze website is uiteraard het Online Recept maar op een aantal punten is echter in het design afgeweken van de standaard.
 • Yopples

  Blue Mammoth heeft voor Yopples de websiteontwikkeling gedaan en het configureren en stijlen van de yopples prijzenmodule
 • Spotler.com

  Blue Mammoth verzorgde voor spotler.com de websiteontwikkeling en creerde de aftel procedure voor de website launch event.
 • Alleszelf.nl

  Blue Mammoth verzorgde voor allezelf.nl de websiteontwikkeling en de integratie en stijling van de compareware pagina's binnen de alleszelf website

Hoe goed is jouw WordPress website?

Wil je weten hoe goed jouw website presteert op het gebied van SEO, snelheid en gebruiksvriendelijkheid? Vraag dan bij ons een website analyse aan.

Ik wil een website analyse