Hoe goed is jouw website?

Blue Mammoth weet dat het online marketing concept achter je website net zo belangrijk is als de website zelf. Daarom ontwikkelen wij onze website zodat ze presteren op zowel het online marketing vlak als op techniek. 

Benieuwd naar hoe huidige website scoort?

De Rode Winkel

De Klant De Rode Winkel

De Rode Winkel is de jeanswinkel van Utrecht voor dames en heren. Het Utrechtse Familiebedrijf dat gevestigd is aan de Lange Elisabethstraat is een begrip in Utrecht en is inmiddels al meer dan 181 jaar oud. Al jaar en dag komt de Utrechter bij de modeonderneming om zich te laten aankleden.

Werkzaamheden Blue Mammoth

Blue Mammoth heeft voor de Rode Winkel de websiteontwikkeling gedaan. De basis voor deze website is uiteraard het Online Recept. Op een aantal punten is echter in het design afgeweken van de standaard. Met name de schuine lijnen van de items in de archief pagina’s vormden een uitdaging. Het uitgangspunt van het nieuwe design van de Rode Winkel was dat bezoekers makkelijk door de website kunnen navigeren en de snel de verschillende producten kunnen vinden. Door veelvuldig gebruik te maken van de door Blue Mammoth ontwikkelde “blokkenmodule” was dit geen probleem.

Verder was het belangrijk dat de content van Instagram op de website wordt getoond aangezien de Rode Winkel daar een groot aantal Social Media volgers hebben.

Meer weten over dit project? Kom gerust langs voor een afspraak.