Hoe goed is jouw website?

Blue Mammoth weet dat het online marketing concept achter je website net zo belangrijk is als de website zelf. Daarom ontwikkelen wij onze website zodat ze presteren op zowel het online marketing vlak als op techniek. 

Benieuwd naar hoe huidige website scoort?

Eldermans-Geerts.nl

De Klant Eldermans en Geerts

Eldermans | Geerts is een ambitieus advocatenkantoor met duidelijke focus op de zorg. Een kantoor met een eigen stijl, zonder air en zonder drempels. Gevestigd aan de rand van Zeist in de provincie Utrecht. De lijnen zijn kort. De contacten zijn persoonlijk. De benadering is no-nonsense. Woorden worden omgezet in daden. En in tevreden klanten. Want daar doen wij het voor.

Werkzaamheden Blue Mammoth

Blue Mammoth heeft voor Eldermans | Geerts de websiteontwikkeling gedaan. De basis voor deze website is uiteraard het Online Recept waardoor de site in korte tijd kon worden ontwikkeld. De website van Eldermans | Geerts is geoptimaliseerd voor SEO door veelvuldig gebruik te maken van internal linking. Zo zijn de hoofdcategorieën van de expertises op alle pagina’s zichtbaar en is het hoofdmenu zo aangepast dat gebruikers snel naar de juiste sub expertise kunnen komen.

Op de website is verschillende content te vinden, denk aan artikelen, expertises, clienten en teamleden. De navigatie van deze content is door middel van de blokkenmodule van het Online Recept gelijk gemaakt. Op deze manier wordt door middel van filtering de navigatie voor gebruikers versimpelt en verduidelijkt.

Meer weten over dit project? Kom gerust langs voor een afspraak.