Hoe goed is jouw website?

Kontakt der Kontinenten

De Klant Kontakt der Kontinenten

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten is een ontmoetingsplaats voor wereldburgers.  Kontakt der Kontinenten Training & Advies verzorgt in het kader van wereldburgerschap cursussen, trainingen en conferenties.

Bekijk de website

Werkzaamheden Blue Mammoth

De gedachte achter de website van Kontakt der Kontinenten is dat men online een goede indruk kunnen krijgen wat Kontakt der Kontinenten allemaal heeft te bieden. Foto’s, video’s en reviews van andere klanten zijn daarbij er belangrijk. Hiervoor heeft Blue Mammoth een impressiemodule ontwikkeld waarmee gebruiker per zaal kunnen bekijken hoe deze eruit ziet.  Door een koppeling te maken met MeetingReview kunnen gebruikers reviews bekijken van andere klanten van Kontakt der Kontinenten.

Ook heeft Blue Mammoth ervoor gezorgd dat gebruikers direct kunnen kijken of een kamer beschikbaar is door de website te koppelen met een online reserveringsssysteem.

Meer weten over dit project? Kom gerust langs voor een afspraak.

Maak een afspraak

Hoe goed is jouw WordPress website?

Wil je weten hoe goed jouw website presteert op het gebied van SEO, snelheid en gebruiksvriendelijkheid? Vraag dan bij ons een website analyse aan.

Ik wil een website analyse