Hoe goed is jouw website?

Paardekooper.net

De Klant Paardekooper

Paardekooper Private Insurance in Bilthoven richt zich specifiek op het hogere segment van de particuliere verzekeringsmarkt. Paardekooper richt zich ons op álle onderdelen van de verzekeringsportefeuille van de vermogende particulier en dat is wat hun onderscheidt van alle andere verzekeringskantoren in Nederland.

Bekijk de website

Werkzaamheden Blue Mammoth

Blue Mammoth heeft voor Paardekooper Private Insurance een op maat gemaakte website afgeleverd. Door rekening te houden met strategische kernwoorden, het zorgen voor het slim plaatsen van verschillende CTA’s (Call to actions) op de verschillende landingspagina konden gebruikers makkelijker en sneller contact leggen met Paardekooper.

Voordat de website werd ontworpen is eerst een zoekwoorden analyse toegepast zodat de tekst op website aansloot aan het zoekgedrag van de gebruiker. Door op deze manier te werken werd de conversie van de website significant verhoogd (het aantal mensen wat in contact kwam met Paardekooper en ook een verzekering afsloot) .

Meer weten over dit project? Kom gerust langs voor een afspraak.

Maak een afspraak

Hoe goed is jouw WordPress website?

Wil je weten hoe goed jouw website presteert op het gebied van SEO, snelheid en gebruiksvriendelijkheid? Vraag dan bij ons een website analyse aan.

Ik wil een website analyse