Hoe goed is jouw website?

Blue Mammoth weet dat het online marketing concept achter je website net zo belangrijk is als de website zelf. Daarom ontwikkelen wij onze website zodat ze presteren op zowel het online marketing vlak als op techniek. 

Benieuwd naar hoe huidige website scoort?

Spotler.com

De klant Spotler

Spotler ontwikkelt en levert e-mail marketing automation software genaamd MailPlus en helpt meer dan 5.000 gebruikers in Nederland om e-mail marketing en marketing automation effectief in te zetten. Spotler levert hiervoor niet alleen de software, maar ook de services die nodig zijn om succesvol te starten en daarna meer rendement te halen uit deze kanalen.

Werkzaamheden Blue Mammoth

De website is door Spotler zelf ontworpen en Blue Mammoth kon dit design zonder grote problemen in Het Online Recept integreren. Uniek is het design met schuine lijnen en het “sticky menu”, een submenu dat halverwege de pagina staat en tijdens het scrollen bovenaan de pagina zichtbaar blijft.

De verschillende items op de overzichtpagina’s worden overzichtelijk in blokken getoond en kunnen snel gefilterd worden. De introductie van deze blokkenmodule is één van hoofdredenen dat de online performance sterk is verbeterd. De bounce-rate, het percentage websitebezoekers dat een webpagina bekijkt en daarna de site weer verlaat, is hierdoor significant verlaagd.

Launch event Spotler website

Voor de lancering van de sportler.com website heeft Blue Mammoth ervoor gezorgd dat er een aftel script op de website werd getoond waarbij de website op elke device en voor elke gebruiker op hetzelfde moment zichtbaar werd. Wil je weten hoe dit ging bekijk dan de video.

Meer weten over dit project? Kom gerust langs voor een afspraak.