Hoe goed is jouw website?

Blue Mammoth weet dat het online marketing concept achter je website net zo belangrijk is als de website zelf. Daarom ontwikkelen wij onze website zodat ze presteren op zowel het online marketing vlak als op techniek. 

Benieuwd naar hoe huidige website scoort?

Teamadvocaten.nl

De Klant Team Advocaten

Team advocaten is een jong en dynamisch kantoor dat een snelle groei heeft doorgemaakt en dat landelijk opereert. Team advocaten heeft zich gespecialiseerd in het adviseren en procederen voor een verscheidenheid aan cliënten. Onze advocaten staan zowel ondernemingen, non-profit organisaties als particulieren terzijde.

Werkzaamheden Blue Mammoth

De oude website van Team Advocaten was een bekende website binnen de advocatuur met een hoge ranking in Google. Echter doordat deze niet meer responsive (mobiel-vriendelijk) was heeft Blue Mammoth de taak opgenomen om deze website te vernieuwen met een nieuw en fris design. Voorwaarde was wel dat de Google ranking werd behouden.

Bij de livegang zijn alle oude pagina’s en berichten verplaatst naar de nieuwe website en zijn ze gecheckt op SEO-vriendelijkheid. Doordat deze veranderingen werden sommige url’s hernoemd. Blue Mammoth heeft ervoor gezorgd dat bij de livegang verwijzingen naar de oude urls in Google automatisch worden doorgelinkt naar de nieuwe pagina’s (301- redirects) zodat de positionering van Team Advocaten in Google behouden bleef.

Meer weten over dit project? Kom gerust langs voor een afspraak.