Hoe goed is jouw website?

Tulpenrallye History

De Klant Tulpenrallye History

Tulpenrallye is Nederlands oudste, grootste en bekendste event voor klassieke auto’s en wordt jaarlijks gehouden in mei. De route van de Tulpenrallye van dit meerdaags event gaat altijd dwars door Europa en eindigt altijd in Nederland. Vanuit de Tulpentallye history website kan je elk jaar van dit mooie event opnieuw beleven.

Bekijk de website

Werkzaamheden Blue Mammoth

Tulpenrallye is een uniek evenement en al bijna 70 jaar een feit. Natuurlijk is er veel informatie en beeldmateriaal verzameld over de jaren. Om ervoor te zorgen dat dit niet verloren gaat is het online archief Tulpenrallye History opgezet. Op deze custom gemaakte website is van elk jaar van de Tulpenrallye statistieken, verhalen en beeldmateriaal te zien. Zo zijn de deelnemers, uitslagen, route’s per jaar met een handomdraai in te zien.

De routekaart word door middel van Google Maps dynamisch ingeladen en kan ten allen tijde ge-update worden. Voor het beeldmateriaal hebben we een plugin geschreven die het materiaal direct van Google Drive afhaalt. Daarnaast is onderin de pagina een keuze slider gemaakt waarin je makkelijk een jaar kan selecteren, teven kan je doormiddel van de knoppen naar een vorig of volgend jaar navigeren.

Meer weten over dit project? Kom gerust langs voor een afspraak.

Maak een afspraak

Hoe goed is jouw WordPress website?

Wil je weten hoe goed jouw website presteert op het gebied van SEO, snelheid en gebruiksvriendelijkheid? Vraag dan bij ons een website analyse aan.

Ik wil een website analyse