Website Analyse aanvragen

Website analyse aanvragen

Iedereen wil dat zijn website zo optimaal presteert. Toch heeft iedereen het gevoel dat het altijd beter kan en dit is ook niet verwonderlijk. Er zijn namelijk zoveel zaken waarop je moet letten. Een kleine greep:

 

  • De snelheid van de website. Hoe langzamer je website laadt, des meer mensen afhaken en naar je concurrent gaan.
  • SEO oftewel zoekmachineoptimalisatie. Zijn je website pagina’s goed ingericht zodat je hoog in de ranking van Google, Bing en andere zoekmachines komt.
  • Gebruiksvriendelijkheid. Zijn je websitepagina’s zo ingericht dat je bezoeker precies weet waar hoe deze moet navigeren om naar de juiste informatie te komen.
  • Rendement. Is je website zo ingericht dat jouw bezoekers graag contact met jou willen hebben of graag bij jouw willen bestellen.
  • Strategie. Bereik je met jouw website je vooraf gestelde doelen?

Ja, ik wil een website analyse!

Om te kijken hoe jouw website op deze gebieden presteert kun je bij ons een website analyse aanvragen. Wij analyseren dan jouw website op allerlei gebieden en kunnen jou dan in een persoonlijk gesprek vertellen welke zaken je op orde hebt en welke verbeteringen je nog kunt doorvoeren.  Wil jij ook onze hulp met het verbeteren van jouw website, vul dan het onderstaande formulier en dan gaan wij voor jou aan de slag!

Nico van der Zaan, eigenaar Blue Mammoth

Website analyse
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Blue Mammoth om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Bezig met versturen