Hoe goed is jouw website?

De werkwijze van Blue Mammoth

stap 1: ontwikkeling

De afgelopen jaren ontwikkelden wij al meer dan 100 websites via onze Online Recept methode. Met deze methode kunnen we snel een betrouwbare website opleveren zonder gedoe, poespas en hoge rekeningen voor werk wat niet gedaan hoeft te worden.

stap 2: Optimalisatie

Bij het ontwikkelen van een nieuwe WordPress website zetten wij onze (slag)tanden in het project en stoppen niet als de nieuwe website eruit ziet als het design. Wij optimaliseren deze website ook voor gebruikers en zoekmachines. Want wat heb je aan een mooie nieuwe website die niet bezocht gaat worden omdat de website te langzaam laadt of niet vindbaar is in zoekmachines?

stap 3: Ondersteuning

Heb je dringend technisch probleem waar je niet uitkomt? Ons support-team lost deze problemen zo snel en adequaat mogelijk op zodat jij up-and-running blijft. Wij ondersteunen je op allerlei gebieden met een sterk aanbod van ontwikkelaars, content ontwikkelaar en online marketeers.

WordPress diensten

 • AVG Cookie melder plugin

  Om ervoor te zorgen dat onze klanten AVG compliant zijn, heeft Blue Mammoth een Cookie melder plugin ontwikkelt die werkt via Google Tag Manager.
 • WordPress website

  Wij maken ál onze websites in WordPress. We vinden het namelijk belangrijk dat je de website altijd onafhankelijk van ons kunt gebruiken.
 • WordPress Hosting

  Wij doen aan ssl beveiliging, malware scanning, automatische wordpress en plugin update. Alles om jouw wordpress site secure te maken
 • WordPress beveiliging

  Heb je al een bestaande website en twijfel je over de veiligheid? Dan kun je bij ons ook altijd een security analyse laten doen.
 • Snelheid optimalisatie

  Met een een goede technische benadering kunnen wij voor jou snelheid optimalisatie voor jouw website makkelijk inrichten.
 • Plugin ontwikkeling

  WordPress is makkelijk uit te breiden met zogenaamde plugins, kleine stukjes code die makkelijk aanpasbaar en op maat gemaakt kunnen worden.
 • WordPress Webshop

  Blue Mammoth kan binnen vier weken jouw webshop online zetten en denken wij graag mij jouw online positionering met betrekking tot je webshop.
 • WordPress mobile

  In het Mobiele Recept hebben we onze technische kennis en ervaring met het maken van apps in één succesvolle werkwijze hebben verwerkt.
 • SEO

  SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie. is een belangrijke factor om je WordPress website succesvol te maken.